Om mig
15267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15267,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Om mig

Om mig

Jeg er mestendels fro og frejdig – kulørt og skarpladt med hang til introvert refleksion og inderlighed med lys på bordene. Elsker stilhed, nattetimer og ro – travlhed og deadlines – søger at forene modsætningerne i livet …
Jeg har hang til at gå egne veje, men elsker at få tingene til at gå op i en højere enhed – at kombinere og relatere – og se tingene vokse ud af næsten ingenting…

 

Min skrotkunst

Skraldekunst, skraldeskulpturer, skrotskulpturer – kært barn har mange navne… Jeg har valgt at kalde min kunst for ”skrotkunst” og ”skrotfigurer” – selvom der også indgår skrald, uld, tang og træ – fordi jeg ofte anvender metalgenstande som betydningsbærende materialer, og fordi mine skrotskulpturer er figurative.

 

Mine skrotfigurer bliver til i en legen med de enkelte materialers væsen og udtryk. Kombinationen er det vigtigste – at give hver enkelt ting mulighed for at udfolde og udstråle sit potentiale i en ny kontekst.

 

Det håndværksmæssige aspekt i fremstillingen af skrotskulpturer tiltaler mig, fordi det er så håndgribeligt – det at kunne forarbejde, mærke, sammensætte og holde om tingene giver mig oplevelse af forankring og glæde!

 

Træ, metalgenstande og skrald udgør hovedbestanddelene i min skrotkunst. Hver enkelt del har sin egen historie, sit eget udtryk og liv – og kalder i sin alenehed og nøgenhed på at blive fremkaldt i en ny sammenhæng, hvor den kan fuldbyrdes og funkle i et nyt og unikt udtryk.

 

Jeg elsker at rode og regere i mine skrot-, skrald- og træbunker – og glædes umanérligt over at sanse tingenes egenskaber og finde deres udkårne mod- eller medstykke. Det er en intuitiv proces, en leg som åbner for sansningen af det som er, og som kan blive.

 

Min billedkunst

Min billedkunst er inspireret af oplevelser, erfaringer og erkendelser – store som små. Og det er med erkendelser som med billeder – de er sjove, triste, måbende, foranderlige med meget mere – fastfrosset i krop, sind og billeder.

 

Jeg forsøger altid at have kærligheden til mine figurer med i mine billeder – med et twist af humor og ærbødighed på samme tid 🙂

 

Jeg arbejder som regel i tusch, acryl og oliepastel, med tusch i bunden som udgangspunkt for det videre arbejde.